Home » In de praktijk » Spinning Babies

Spinning Babies

door | 22 aug, 2021 | In de praktijk

Spinning babies is een mooie set van technieken die je kunt gebruiken tijdens hje zwangerschap en baring om je lichaam en je baby te helpen.

Bij de geboorte zoekt de baby een weg naar de uitgang. Jouw lichaam weet precies wat en hoe het beste is om die weg samen te vinden. Waar precies hebben jij en je baby de meeste ruimte? en hoe kun je daar optimaal gebruik van maken? Soms is het zo dat het even wat langzamer gaat of moeizamer gaat en dat het fijn is om op een rustige manier je lichaam en de baby te helpen om die weg makkelijker te vinden.

We kunnen deze oefeningen en technieken doornemen als je dat wil zodat je je samen met je partner dit meer eigen kan maken. oa:

  • Three sisters of balance
  • Verschillende lichaamshoudingen
  • Ondersteuning in het opvangen van de weeën
  • Openen van je bekken om meer ruimte te maken voor je baby

Deze oefeningen zijn in een aparte les te boeken of zijn onderdeel van het pakket

 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vul hier je bestellling in

je bestelling komt in orde! je hoort zo snel mogelijk!

Tweet
Share
Share
Pin