Home » In de praktijk » Moxa behandelingen

Moxa behandelingen

door | 22 aug, 2021 | In de praktijk

Moxa is een kruid ( kruidenmix) wat gebruikt word om je systeem te verwarmen en je energie meer in beweging te brengen. Bij deze behandelingen gebruik ik een stick die ik boven de huid houdt om het buikgebied te verwarmen en te verwennen met bijvoorbeeld een heerlijke buikmassage. Deze combinatie is vooral vlak na de bevalling ideaal om je lichaam te ondersteunen en een boost te geven! Ook voor vrouwen met menstruatieklachten of lage rugklachten kan dit een hele mooie aanvulling zijn om dit gebied weer actief te maken en te werken aan meer evenwicht en herstel. Deze behandelingen zijn onderdeel van het pakket of kunnen los geboekt worden

 

 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin