Home » In de praktijk » Bevalling en kraamtijd

Bevalling en kraamtijd

door | 22 apr, 2023 | In de praktijk

Wist je dat je voorbereiding op je kraamtijd net zo belangrijk is als je voorbereiding op je bevalling???

BEVALPLAN 

Denk tijdens je zwangerschap ook goed na over de bevalling zelf. Hoe kun jij het beste ontspannen? Waar en onder welke omstandigheden voel jij je het veiligst? Wat is daarvoor nodig? Zodra jij je ontspannen en veilig voelt kun jij je openen en je kindje makkelijk de weg naar buiten vinden. Schrijf dat soort dingen dus opnen bespreek het met je partner en zorgverlener. Ook de dingen die jou partner ontspannen en een fijne steun voor jou maken helpen om jou kindje op de meest ideale manier ter wereld te laten komen.

KRAAMTIJD 

Minstens zo belangrijk is het om na te eenkennig over wat je zou willen als de baby er eenmaal is. Iedereen zal op bezoek willen komen. Maar hoevaak en hoeveel personen tegelijk zou jij zelf willen per bezoek? Of zou je het fijn vinden omnge wachten en eerst tijd ‘t hebben om rustig te wennen aan je nieuwe gezin en de nieuwe situatie?  Vind je het fijn als bezoek rekening houd met bepaalde dingen als ze op bezoek zijn? En bijvoorbeeld de baby niet te vaak oppakken n aanraken?

Ik kan je in ën sessie hiermee helpen en same  kijken naar wat jij graag zou willen  n misschien komen we nog op onderwerpen waar je zelf nog niet over nagedacht had

 

 

 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin