Home » In de praktijk » Access bars behandeling

Access bars behandeling

door | 22 aug, 2021 | In de praktijk

Wat is Access bars?

Er bestaan 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle gedachten, overtuigingen en emoties en die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans om alles los te laten.

Je ligt heerlijk ontspannen op een massagebank met een kussen onder je hoofd met je eigen lekkere warme kleding aan en een deken over je heen. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen dicht en genieten!

Mochten we ondertussen nog meer gebieden tegenkomen waar je graag specifiek iets los wil laten of waar je nog extra naar wil kijken bespreken we dit en kijken we hoe we die gaan aanpakken. Deze behandeling is los te boeken of als onderdeel van een pakket 

Resultaat is een heerlijk rustig gevoel en helderheid in je hoofd!

 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin