Doula Jessica

DovenDoula

Ik ben inmiddels al een aantal jaar werkzaam als doula en heb verschillende soorten bevallingen gezien en meegemaakt. Woon zelf in Utrecht en daardoor is mijn werkgebied best groot. (Ik houdt rekening met de reistijd zodat die niet te lang is en ik jou optimaal kan steunen) Mijn praktijkruimte is in Zaandam maar ik kom voor de verschillende behandelingen en trajecten ook graag bij jou thuis.

Ben je doof of slechthorend en wil je ontspannen je bevalling tegemoet? Heb je behoefte aan praktische tips en informatie? Ik ben doula voor doven, slechthorenden EN horenden en steun zwangere vrouwen en hun partner door massagetreatments, coaching en voedingsadviezen.

Ik ben er voor je, online en offline
Vraag naar alle mogelijkheden die ik online aanbied, Ik ontmoet je graag snel

Door massage en ontspanning merk je dat door lichamelijk contact en aandacht de band met je baby, kind en partner sterker word en je vertrouwen groter. Wil je meer weten over gezonde voeding en kijken naar wat je systeem precies nodig heeft? Samen gaan we aan de slag en kun je je lichaam precies geven wat er nodig is om je lekker in je vel te voelen en meer relaxed te genieten van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ik ben er voor je tijdens de zwangerschap EN bevalling en ben een constante factor waar je tegenaan kunt “leunen” voor informatie en praktische tips en oefeningen die je kunnen helpen ontspannen en vol vertrouwen en deze mooie periode te beleven. Jouw persoonlijke, constante, zachte, krachtige steun in de rug. Na de bevalling ben ik er zodat je in alle rust kunt bijkomen, herstellen en je nieuwe gezin kunt gaan vormen.

Mijn missie en passie is om jou te laten zien hoe krachtig en energiek je zelf al bent en ik wil dat je op jouw unieke manier je baby op de wereld welkom kan heten. Samen focussen we op jouw eigen kracht. We kijken naar wat op dit moment voor jou belangrijk is en waar jou behoefte ligt. We ruimen letterlijk en figuurlijk de blokkades op die je in de weg staan om je eigen ritme te volgen. Je hebt de antwoorden en kracht zelf al, ik help je ze te ontdekken en duidelijk te krijgen. Naast Nederlands en Engels ben ik gebarentaal vaardig in NMG en NGT en dat maakt het juist extra fijn omdat ik goed rekening kan houden met wat jij nodig hebt in voorbereiding op en tijdens de bevalling

“Alles wat ik heb meegemaakt, wat ik heb geleerd en elke dag nog steeds leer zorgt ervoor dat ik dit wil delen met anderen. Ik wil je je eigen kracht laten ervaren zodat je daar steeds meer op kunt vertrouwen . Iedereen heeft een unieke kracht in zich die je altijd mag laten zien.  We kunnen onze eigen kracht ontdekken en die gebruiken om de mooiste, beste en leukste dingen in ons leven te creëren”

” Jouw lichaam , Jouw kracht , Jouw bevalling“

Volg mij op social media: 

Doula opleiding Utrecht

Mijn opleiding tot geboorte doula heb ik in Utrecht gedaan. Hierdoor veel geleerd en via de stages mijn eerste stappen gezet in het begeleiden van (aanstaande) mama’s en papa’s

Zwangerschaps massage en rebozo massage

Beide massage technieken tijdens de cursussen ook zelf ondervonden en gevoeld. Heerlijk om te geven en te krijgen!

Belly binding en Moxa treatments

Veel geleerd over hoe deze 2 behandelingen een vrouw kunnen ondersteunen na de bevalling. Een weldaad voor je buik!

Hoe klanten mij ervaren

Superfijn persoon! Een goede hulp en steun! Ze gaf ons vertrouwen en daardoor genoeg kracht en ontspanning voor een fijne bevalling!

Anoniem

Doula Traject

Ik wil mijn meest ideale en ontspannen bevalling

Doe mij een Doula!