Doula Jessica

 

WELKOM!

Mijn naam is Jessica en als doula heb ik al veel verschillende bevallingen gezien en meegemaakt. Het is elke keer weer bijzonder om je in deze unieke ervaring te steunen en getuige te zijn van een prachtig moment. De geboorte van jou kleintje!

Ik woon zelf in Utrecht en daardoor is mijn werkgebied groot. Ik houdt altijd rekening met de reistijd zodat die niet te lang is en ik jou optimaal kan steunen. Mijn praktijkruimte is in Zaandam maar ik kom voor de verschillende behandelingen en trajecten ook graag bij jou thuis . k ben doula voor horenden maar ook voor doven en slechthorenden. Ik steun jou graag in dit geboorteavontuur door massagetreatments, coaching en voedingsadviezen. 

Ik ben er voor je, online en offline
Samen creëren we een oase van rust en verbinding. Door massage en ontspanning versterken we niet alleen de band tussen jou, je baby en je partner, maar vergroten we ook je vertrouwen in jezelf en je lichaam. Samen vormen jullie een team, klaar om dit prachtige avontuur aan te gaan.

Vraag naar alle mogelijkheden en ik ontmoet je graag snel

Door massage en ontspanning merk je dat door lichamelijk contact en aandacht de verbinding met jezef, je baby en je partner sterker word en je vertrouwen in je lichaam en jezelf groter. De verbinding met je partner zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt in elkaar en kunnen jullie samenwerken als een team en samen dit mooie avontuur beleven.

Wil je meer weten over gezonde voeding en kijken naar wat je systeem precies nodig heeft? Samen gaan we aan de slag en kun je je lichaam en je baby precies geven wat er nodig is om je lekker in je vel te voelen, meer energie te hebben en meer relaxed te genieten van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Tijdens je zwangerschap EN bevalling ben ik jou constante steunpilaar voor informatie en praktische tips en oefeningen die je helpen ontspannen en vol vertrouwen en deze mooie periode te beleven. Jouw persoonlijke, zachte en krachtige steun in de rug. Na de bevalling ben ik er ook zodat je in alle rust kunt bijkomen, herstellen en van je nieuwe gezin kunt genieten. 

Mijn missie en passie is om jou te laten zien hoe krachtig en energiek je zelf al bent en ik wil dat je op jouw unieke manier je baby op de wereld welkom kan heten. Samen focussen we op jouw innerlijke kracht. We kijken naar wat op dit moment voor jou belangrijk is en waar je behoefte ligt. We ruimen letterlijk en figuurlijk blokkades op die in de weg staan om je eigen ritme te volgen. Je hebt de antwoorden en kracht zelf al, Ik wil dat jij die kracht voelt en van daaruit kunt besissen en handelen tijdens je zwangerschap en bevalling..  Naast Nederlands en Engels ben ik gebarentaalvaardig in NMG en NGT en dat maakt het juist extra fijn omdat ik goed rekening kan houden met wat jij nodig hebt in voorbereiding op en tijdens de bevalling

“Alles wat ik geleerd heb en elke dag nog leer zorgt ervoor dat ik dit wil delen en jou zo goed mogelijk wil steunen tijdens jouw zwangerschap. Ik laat je je eigen kracht laten ervaren zodat je daar steeds meer op kunt vertrouwen . Hoe meer je op je eigen kracht en je lichaam vertrouwt, hoe fijner jouw bevallingservaring is. We gebruiken die kracht om de mooiste bevallingservaring te creëren”

” Shine from within: Jouw lichaam , Jouw kracht , Jouw bevalling“

Volg mij op social media: 

Doula opleiding Utrecht

Mijn opleiding tot geboorte doula heb ik in Utrecht gedaan. Hier heel veel geleerd en via de stages mijn eerste stappen gezet in het begeleiden van (aanstaande) mama’s en papa’s

Zwangerschaps massage en rebozo massage

Beide massage technieken tijdens de cursussen ook zelf ondervonden en gevoeld. Heerlijk om te geven en te krijgen!

Belly binding en Moxa treatments

Hierbij heel veel geleerd over hoe deze 2 behandelingen een vrouw kunnen ondersteunen na de bevalling. Een weldaad voor je buik!

Hoe klanten mij ervaren

Superfijn persoon! Een goede hulp en steun! Ze gaf ons vertrouwen en daardoor genoeg kracht en ontspanning voor een fijne bevalling

 

Ashley

Ik wil mijn meest ideale en ontspannen bevalling

Doe mij een Doula!