Je kleintje is geboren maar kan nog niet met je praten. Het eerste wat hij of zij doet is huilen om duidelijk te maken wat ze nodig hebben. De manier waarop je baby huilt zegt heel veel daarover. Er zijn namelijk verschillende soorten babyhuiltjes waarmee ze precies vertellen wat er aan de hand is.

Ik vertel je in een babytaalles alles over deze verschillende huiltjes en hoe je ze kunt herkennen zodat je snel doorhebt wat je kleintje wil vertellen

Als je kindje groter word herkent hij of zij natuurlijk meer taal en begrijpt meer van wat je bedoelt. Oefenen met woordjes is soms nog moeilijk en er worden niet altijd woordjes gemaakt die meteen verstaanbaar zijn. Dat is soms lastig en kan tot frustratie leiden. Soms is het door alle emoties ook moeilijk voor een kindje om te vertellen wat er aan de hand is. Dan is het superhandig als je wel gebaren kunt maken om duidelijk te maken wat je wilt of wat er is. Bij een les babygebaren leer ik je de basis en de meest voorkomende gebaren die je samen met je kindje kunt oefenen en leren. Superleuk! Vooral kindjes rond 1 of anderhalf jaar oud beginnen met herkennen van gebaren en het nadoen ervan!

les babytaal € 77
babygebaren 3x € 222
babtgebaren 5x € 366