In het prikkel paleis leer je omgaan met alle prikkels in je hoofd en om je heen. Misschien ben je gek op kleuren en vind je een regenboogreis helemaal leuk of word je hoofd het meest ontspannen van een relaxreis. We gaan het samen ontdekken! Als je uitcheckt uit het prikkepaleis ontvang je je eigen diploma en staan we even stil bij wat je allemaal hebt meegemaakt en geleerd .

Regenboog reis

Afbeeldingsresultaat voor regenboog

Vind je het soms moeilijk als het druk is om je heen? Vind je nieuwe situaties moeilijk? Wil je anderen heel graag helpen maar vergeet je een beetje jezelf? Vind je harde geluiden niet fijn? Of vind je bepaalde geurtjes snel vies of juist heel lekker?  Vind je het zielig als andere mensen pijn hebben of verdrietig zijn? Kun je soms moeilijk in slaap komen? Ben je snel ziek en heb je last van allergieën???

Kom dan eens langs om samen met mij langs de regenboog te wandelen! We maken een magische reis en gaan ontdekken wat alle kleuren te vertellen hebben en zelfs waar ze je lichaam helpen om je beter te voelen!

rood / oranje / geel / groen / blauw / paars / de kleuren die we niet zien maar er wel zijn, alles komt langs! Wat zijn jou lievelingskleuren? Weet je al wat die je te vertellen hebben? Welke kleur vind je juist niet mooi?  

Je ligt lekker warm op een massage tafel met je eigen kleren gewoon aan. Lekker even rust ervaren en dagdromen  over leuke dingen! Wat zou jij elke dag willen doen en waar word je blij van?

Ik zie je graag op deze mooie reis!!!  (Meest geschikt voor kids vanaf 5 jaar)

Afbeeldingsresultaat voor regenboog

Soms komen we op onze reis Ricky regenboog nog tegen! Spannend!

Ricky is een draak en hij wil je graag helpen!

Hij neemt veel rust met zich mee en is een gezellige vriend om mee te spelen!

Relax reis

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles los te laten wat jou tegenhoud? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten en emoties die je in je leven tegenkomt. Vind je het ook zo druk op school? Trek jij het je snel aan als er iets gezegd word? Vind je het moeilijk om de gedachten in je hoofd stil te krijgen?

Samen kunnen we alles loslaten!

Je ligt heerlijk ontspannen op een massagebank met een kussen onder je hoofd met je eigen lekkere warme kleding aan en een deken over je heen. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen dicht en genieten!

Het enige wat ik doe is je hoofd aanraken, heel zachtjes! Zo ziet dat er ongeveer uit:

Kom je langs in het prikkelpaleis? Samen gaan we alles loslaten en weg laten vliegen!

3x entree € 166
5x entree € 277
7x entree € 388