imagesCAJFU71U

Aloë Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de artsen de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen van hun farao’s. Aloë Vera is geen medicijn maar een voedingssupplement, het heeft gebaat bij velen maar niet bij iedereen. Het is niet voorspelbaar of het voor jou iets kan betekenen, er is maar één methode om er achter te komen en dat is: gewoon proberen!!


Aloë Vera heeft veel voordelen in het gebruik. Het is natuurlijk, het is mild en levert veel aminozuren en vetzuren met daarnaast de goede spijsverteringsenzymen. WAAROM ALOË VERA HELPT Aloë Vera helpt omdat de plant minstens 6 antiseptische bestanddelen bevat: lupeol, salicylzuur, phenol, ureumstikstof, kaneelzuur en zwavel. Al deze substanties staan bekend als antiseptisch, omdat ze tezamen antimicrobische aktiviteiten vertonen. Dit verklaart waarom Aloë  Vera vele in- en uitwendige infecties kan genezen. Lupeol, salicylzuur en magnesium zijn ook zeer effektieve analgetica en dit verklaart waarom Aloë vera een effektieve pijnstiller is. Aloë Vera bevat minstens drie ontstekingsremmende stoffen (cholesterol, campesterol en ß-sitosterol, welke alle plantensteroïden zijn) en dit verklaart waarom Aloë vera zo’n effektieve behandelingsmethode is bij brandwonden, snijwonden, schaafwonden en schrammen alsook bij reumatische artritis, reumatische koorts en in- en uitwendige zweren. De aanwezigheid van enige vetzuren kan verklaren waarom is vastgesteld dat Aloë vera zeer effectief is bij ontstekingen in dunne- en dikkedarm, lever, nieren en alvleesklier. De aanwezigheid van elk van deze vetzuren, speciaal ß-sitosterol, verklaart waarom vaak gerapporteerd is dat Aloë Vera Gel een effektieve behandelingswijze is bij allergische reakties en brandend maagzuur en waarom het helpt, samen met een vetarm dieet, gevaarlijke cholesterolgehaltes te verlagen.

Het is het synergisme tussen de verschillende bestanddelen van de Aloë Vera Gel en de wijsheid van het lichaam er uit te kiezen wat het nodig heeft waarom Aloë Vera bij zo veel verschillende condities werkzaam is, EEN ANDERE VERKLARING IS ER NIET! Dit alles verklaart waarom door de eeuwen heen lekendokters, dierenartsen, huisartsen en specialisten openlijk hebben verklaard, dat Aloe vera de kracht heeft een monumentale lijst van ziektes en kwalen bij mens en dier te genezen of pijn te verminderen, en daarom zeer zeker de naam verdient van “Medicijn Plant”, “Toverstaf”, “Wonderplant”, “Brandplant”, “Apotheek in een pot” of “Plant van Onsterfelijkheid”. Stel u voor: snij een Aloe Vera blad open en eet de gelei direct uit de plant. Alle ingrediënten zijn puur natuur en veel zijn er onmisbaar voor een goede gezondheid. Deze ingrediënten vormen een significante bijdrage in de waarde en kwaliteit van Aloë vera dranken. Het bevat overvloedig vitamines, aminozuren, mineralen en zelfs sporen vitamine B12 (wat o.a. in orgaanvlees voorkomt) plus 20 aminozuren waaronder alle 8 en voor zeer jonge kinderen zelfs 9 essentiële aminozuren die rechtstreeks in verband staan met de celgroei. Het helpt de spijsvertering en de opname van voedsel in het lichaam en maakt u gezond. Het is een van de beste voedingssupplementen waar de mens over kan beschikken.

Ben je nieuwsgierig geworden??? Lees meer over de samenstelling en voordelen van Aloë Vera, vraag om meer informatie of bestel de producten via de webshop. Ik bied een verscheidenheid aan producten die je gezondheid en weerstand kunnen ondersteunen op een natuurlijke manier!