Als je goed voor jezelf wilt zorgen is het belangrijk om te kijken naar wat je LICHAAM EN GEEST precies nodig hebben! Voeding en emotionele gezondheid zijn belangrijk voor iedereen!! Juist rondom de zwangerschap kan het veel verschil maken omdat niet alleen jijzelf eet wat je eet maar je kindje ook.

Je lichaam bestaat uit cellen en die bestaan in een bepaalde verhouding uit vitamines, mineralen en bouwstoffen die ons lichaam iedere dag zeker nodig heeft. Als die in een goede verhouding met elkaar zijn kunnen de cellen optimaal functioneren en voelen we ons energiek en fit. Samen kijken we naar je voedingspatroon en geef ik  je tips en adviezen in wat je zou kunnen doen om ervoor te zorgen dat je fysiek beter in balans bent.

Daarnaast is het goed om te kijken naar hoe sterk je je geestelijk voelt. Als er dingen spelen in je leven die spanning veroorzaken of je voelt je onder druk staan dan kan het zijn dat je daardoor uit balans bent. Door coaching en oefeningen help ik je dingen in een ander perspectief te zien en je sterker te voelen zodat je stress situaties beter aankan.

Zijn die 2 dan apart van elkaar???  NEE Ze werken juist nauw met elkaar samen! Als je geestelijk niet sterk bent zorg je meestal ook niet goed voor je lichaam en voel je je lichamelijk niet goed heeft dat ook invloed op je gedachtenpatronen en je geestelijke kracht. Ik kijk naar alle aspecten van de mens als geheel (holistisch). De combinatie van fysiek in balans zijn en energetisch in balans zijn heeft invloed op elkaar. We gaan samen aan de slag om op verschillende manieren aan de aspecten te werken waar jij op dat moment tegenaan loopt en wat jij op dat moment nodig hebt!