Juist de eerste 40 dagen nadat je kindje geboren is zijn zo belangrijk!

Je bent een (nieuwe ) mama en papa

Je vormt een nieuw gezin

Je hebt deze tijd nodig om elkaar te leren kennen en een ritme met elkaar te creëren, een transitie te maken naar een nieuwe fase in jullie leven. Je hebt tijd nodig om aan elkaar gehecht te raken en een band te creëren voor het leven. Samen de eerste stappen als gezin zetten. En dat kan soms best spannend zijn.

De kraamzorg is er niet de hele dag door en blijft niet altijd langdurig.

Vaak word daarna verwacht dat je alles zelf allemaal gaat doen als gezin. In veel landen en culturen word veel waarde gehecht aan de eerste 40 dagen nadat een kindje geboren is en word ook verwacht dat de mama en de kleine dan nog niet heel veel naar buiten gaan maar lekker binnen huis blijven om zoveel mogelijk van elkaar te genieten en elkaar te leren kennen. Vaak zijn dan familie en vrienden in de buurt om te helpen. Neem ook de tijd voor jezelf in deze periode en gun jezelf de geborgenheid en verzorging die je verdiend en de extra hulp die een professioneel iemand je kan bieden.

Ik sta je graag bij in deze mooie eerste periode als nieuw gezin!  We maken samen afspraken over wat ik precies voor jullie kan betekenen en wanneer ik er dan voor jullie ben.

Gemiddeld zal dit ongeveer 3 uur per dag zijn 3 dagen per week tot 40 dagen na de bevalling. Het aantal dagen dat je kiest kunnen we ook over de hele periode verdelen. We maken afspraken over wat het beste past voor jou!

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Een korte post natale behandeling
  • Praktisch in huis ( koken of licht huishoudelijk werk )
  • Ontlasten van de partner zodat die kan genieten met mama en de kleine
  • Zorgen voor een ouder broertje of zusje
  • Verzorgen en in de watten leggen van het hele gezin
  • Praktische tips en adviezen, een coach en vraagbaak voor alle vragen die bij jullie opkomen

Er zijn verschillende mogelijkheden en betaling kan in overleg ook in termijnen. Daar komen we samen wel uit. Ik steun jullie graag!

10 dagen: € 799

20 dagen: € 1399

30 dagen: € 1999

40 dagen:  € 2777