LEES HIER MIJN INTERVIEW MET HET BLAD WOORD EN GEBAAR

Na de sluitings ceremonie:

” Ik kan weer mama zijn, echt mama. Het stroomt weer en kan er weer echt voor mijn dochters zijn ”

” Ik heb meer rust gevonden en heb meer energie, er is echt veel veranderd ”

Feedback na klinische stage in het AMC Amsterdam 

“Jessica is een leergierige doula met een bijzondere gave, namelijk dat zij kan vertolken voor doven en slechthorenden.

Ik zie haar in de toekomst een belangrijke rol spelen voor zwangeren die in een ziekenhuis moeten bevallen om hen te ondersteunen maar ook om een belangrijke rol te vervullen in het vertolken van obstetrisch jargon naar patiënten toe. Zij kan daarmee de zorg verbeteren voor zowel de barende als naar desbetreffende zorgverlener toe. ”  

A en M, zoon V,  juni 2018

” Jessica is verry knoledgeable of the proces and makes you feel very comfertable and calm during anxtiuos moments. She also has a very therapeutic touch during massages. We feel she is part of our family now. She played a very integral role to us and has been a pillar of strength.  She is perfect in her profession and does it with an uncondittional additude. We would highly reccomend her to our friends” 

I en J, dochter Y, februari 2018 

” Ze heeft J en mij begeleid in de zwangerschap en tijdens de bevalling van Y. Jessica is een mooi en lief mens. Ze helpt daar waar nodig, zoekt dingen voor je uit die je wil weten, stelt je gerust, zorgt ervoor dat je je stoer genoeg voelt om ook daadwerkelijk te gaan bevallen (niet dat je daar een keus in hebt ) en geeft ook nog eens heerlijke massages.
Naast dat ze mij geweldig geholpen heeft, heeft ze ook oog gehad voor J. Dat was ook erg fijn, want het was voor hem natuurlijk ook allemaal nieuw.

Al met al was het een hele fijne ervaring om een doula te hebben en ik raad het echt iedereen aan!

De sluitingsceremonie na de bevalling is mij ook zéér goed bevallen

Dus…aanrader aanrader aanrader!! “